Oliva Nova Strand & Golf Resort

Oliva, Spanien
  • Fra €342/3 nætter

Overview

Oliva Nova Strand & Golf Resort

Oliva Nova Beach & Golf Resort har en fantastisk beliggenhed ved stranden og danner de perfekte rammer for en afslappende golfferie under den spanske sol. Dette pragtfulde firestjernede resort byder på et væld af underholdningsmuligheder, også når du ikke spiller golf. Uanset om du vil ligge ved den smukke laguneformede pool, slappe af på en solseng på stranden eller forkæle dig selv i spaen, er Oliva Nova den ideelle destination for din golfferie. Omgivet af kilometervis af uspolerede strande og klitter har det altomfattende Oliva Nova resort alt, hvad der er nødvendigt på stedet for at sikre en vidunderligt afslappende ferie for både fritids- og golfentusiaster. Under den klare blå himmel er resortet prydet med appelsinlunde og frodige grønne haver, hvilket giver det en smukt afsondret og privat fornemmelse.

Kontakt Oliva Nova Strand & Golf Resort

Kontakt Oliva Nova Strand & Golf Resort direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til Oliva Nova Strand & Golf Resort

    Golfpakke - 3 nætter

    Oliva Nova Strand & Golf Resort

    Golfpakke - 3 nætter

    3 x overnatninger
    3 x morgenmad
    2 x greenfee på Oliva Nova Golf Course

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 342 EUR

    Golfpakke - 5 nætter

    Oliva Nova Strand & Golf Resort

    Golfpakke - 5 nætter

    5 x overnatninger
    5 x morgenmad
    4 x greenfee på Oliva Nova Golf Course

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 594 EUR

    Detaljeret information om Oliva Nova Strand & Golf Resort

    Indkvartering

    Alle 242 elegante suiter er enkelt og smagfuldt indrettet med moderne møbler af høj kvalitet. Opmærksomhed på små detaljer gør en stor forskel på Oliva Nova, hvor det omsorgsfulde og opmærksomme personale bestræber sig på at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på din golfferie.

    Restaurant

    Hotel Valle del Este tilbyder en lækker buffet til både morgenmad og aftensmad. Med 'show cooking' sikrer de, at ingen detaljer overses i tilberedningen af retterne, så gæsterne kan nyde temaaftener året rundt. Derudover har gæsterne adgang til en stor terrasse, hvor de kan nyde morgenmaden og uforglemmelige aftener under åben himmel, mens de nyder Almerías fantastiske klima. Hotellet er opmærksomt på gæsternes behov og tager særligt hensyn til dem, der har særlige kostbehov. Derfor tilbyder de et bredt udvalg af vegetariske og cøliaki-venlige retter. Ved siden af golfbanen ligger Restaurant - Pub Golf, som har en à la carte-restaurant og snack-service hele dagen.

    Faciliteter

    På Oliva Nova har du adgang til et topmoderne Technogym, der er udstyret med det nyeste udstyr til omfattende træning. Spa- og wellnesscentret har alle tænkelige faciliteter til at sikre afslapning, herunder en infinity-pool, sauna, dampbad, tyrkisk bad, jacuzzi og solarium. Derudover kan forskellige behandlinger som massage, hydroterapi og balneoterapi give den ultimative afslapningsoplevelse. Resortet har også et omfattende paddle-tennisanlæg med 7 baner og toptrænere.

    Golfbaner

    At spille på en bane designet af Seve Ballesteros er en oplevelse, man ikke må gå glip af. Den femdobbelte major-vinder revolutionerede golfsporten med sit utrolige korte spil på banen og sin karisma uden for banen. Oliva Nova Golf Course var et design, han var særligt stolt af, og det er let at se hvorfor. Banen er et klassisk resort-layout og har ikke mindre end 15 huller med vandhazarder, hvilket gør den meget æstetisk tiltalende. Seve Ballesteros har formået at skabe 18 huller, som er interessante og udfordrende for spillere på alle niveauer. Det relativt flade terræn gør løbet til en let gåtur. Før din runde har du mulighed for at finpudse dine færdigheder på nogle af de bedste træningsfaciliteter i landet. Banen har 25 kunstige måtter og et græsareal med plads til 40 personer. For dem, der gerne vil øve sig i at kaste og putte, er der også en kort 5-hullers par 3-bane, som er ideel til at få styr på sine wedges. Komplekset har også en fremragende golfskole, hvor flersprogede teams af akkrediterede PGA-professionelle bruger det nyeste og bedste udstyr til at hjælpe med at forbedre alle golfspilleres færdigheder, fra begyndere til eksperter. Når du er færdig med din runde, venter det stilfulde og luksuriøse klubhus. Klubhuset er perfekt placeret med udsigt over 1., 8. og 10. tee, så du kan nyde solen med en øl, mens du nyder den fantastiske udsigt. Dette anlæg er helt klart et af de bedste steder for grupper og PRO-ture på grund af de fremragende træningsfaciliteter.

    Anmod om et personligt tilbud fra Oliva Nova Strand & Golf Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af Oliva Nova Strand & Golf Resort

      Book din golfrejse til Oliva Nova Strand & Golf Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov