Overview

Hotel Camiral

Hotel Camiral på Camiral Golf & Wellness Resort er en seriøs kandidat til det bedste golfresort i Spanien. Ligesom rødvin og bøf er der få ting, der passer så godt sammen som 5-stjernet luksusindkvartering og golfbaner i verdensklasse, og begge dele findes i overflod på Camiral Golf & Wellness Resort. Hotel Camiral ligger kun 10 minutters kørsel fra Girona lufthavn og en time nord for Barcelona, og alt er designet med dig i tankerne. Hotellet emmer af moderne luksus; det stilfulde, elegante design indbyder til afslapning, og serviceniveauet er helt i top. Ved siden af det fremragende hotel ligger der to fantastiske baner, som begge er en runde værd, men især Stadium Course er noget helt særligt. Denne mesterskabsbane er rangeret som en af de bedste golfbaner i Spanien og er et must at spille på i Europa. Hotel Camiral ligger i hjertet af Camiral Golf & Wellness Resort, omgivet af spektakulære golfbaner og smukke landskaber. Selve hotellet er et moderne luksusikon, der er designet til at imødekomme behovene hos de gæster, der kommer for at bo på dette fantastiske feriested.

Kontakt Hotel Camiral

Kontakt Hotel Camiral direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til Hotel Camiral

    Golfpakke - 3 nætter

    Hotel Camiral

    Golfpakke - 3 nætter

    3 x overnatninger på Hotel Camiral
    3 x morgenbuffet
    1 x greenfee Stadium Course
    1 x greenfee Tour Course

    01/06 – 30/06
    690 EUR
    01/09 – 31/10
    755 EUR
    01/07 – 31/08
    790 EUR

    Pris pr. person i delt deluxe-dobbeltværelse

    Fra 690 EUR

    Golfpakke - 5 nætter

    Hotel Camiral

    Golfpakke - 5 nætter

    5 x overnatninger på Hotel Camiral
    5 x morgenbuffet
    2 x greenfee Stadium Course
    2 x greenfee Tour Course

    01/06 – 30/06
    1.170 EUR
    01/09 – 31/10
    1.340 EUR
    01/07 – 31/08
    1.390 EUR

    Pris pr. person i delt deluxe-dobbeltværelse

    Fra 1.170 EUR

    Detaljeret information om Hotel Camiral

    Indkvartering

    Hotel Camiral er rent, rummeligt og stilfuldt udstyret med alle de bekvemmeligheder, man kan ønske sig. Værelserne på Hotel Camiral har gratis Wi-Fi, fladskærms-tv med satellitkanaler, aircondition, kaffemaskiner og elegante, rummelige badeværelser.

    Restaurant

    Men det er, når du træder ud af dit værelse, at dette hotel virkelig vil imponere dig, med omfattende muligheder for at spise, drikke og slappe af, når du ikke er på golfbanen. Der venter dig kulinariske lækkerier på Hotel Camirals restaurant 1477, hvor du kan spise indendørs eller udendørs. Den byder på udsøgt europæisk køkken med et catalansk twist. Når du er færdig med at spise, kan du gå til Lounge Bar og prøve de mange eksklusive cocktails, der tilbydes, eller smage på den imponerende whiskysamling.

    Faciliteter

    Hvis du vil have den ultimative afslapningsoplevelse, kan du besøge wellnesscentret og slappe af i hydroterapipoolen eller tage en pause i dampbadet, der er tilført urter. Wellness-centret på Hotel Camiral tilbyder en række spa-behandlinger, som hver især er designet til at sikre, at du opnår maksimal afslapning og føler dig helt forynget. Ingen rejse til Spanien ville være komplet uden at nyde Middelhavssolen, og Hotel Camirals 25 meter lange pool er det perfekte sted at gøre netop det. Poolen har sin egen bar, der serverer lækker mad og drikke, så der er ikke noget, der forhindrer dig i at slappe helt af.

    Golfbaner

    I det tidligere PGA of Catalunya, som nu er omdøbt til Camiral, finder du nogle af de bedste golfbaner i Spanien. Begge baner er blevet rangeret blandt de 8 bedste baner i Spanien.

    • Stadionbane: Selv om Camiral Golf & Wellness Resort kun har været åbent siden slutningen af 1990'erne, har det etableret sig på den eksklusive liste over Spaniens bedste, hjulpet på vej af værtskabet for flere prestigefyldte nationale og internationale begivenheder, både for amatører og professionelle. Højdepunktet kom, da banen blev udvalgt til at være vært for to European Tour-begivenheder inden for 10 måneder, Gene Sarazen World Open og Spanish Open. Stadium Course er kulminationen på mere end et årtis planlægning og design af European Tour-legenderne Angel Gallardo og Neil Coles og byder på en spændende golfrunde. Hvert hul kan spilles fra en af fem forskellige teesteder, så selv golfspillere med beskedne handicaps kan nyde turen. Men det er fra de bagerste teesteder, at Stadium Course virkelig viser tænder. Stadium Course strækker sig over 6.500 meter fra bageste teested og kræver solidt spil, men det handler ikke kun om styrke; det handler om strategi. Stadium Course snor sig gennem udkanten af Pyrenæerne og har store søer, træomkransede fairways, der indsnævres på bestemte steder, og velbunkerede greens, der vedligeholdes til den højeste standard året rundt. Alt dette kræver masser af omtanke og strategi fra tee, og med stor variation i løbet af runden er golfudfordringen her dynamisk og uendeligt underholdende.
    • Tour-banen: Tour Course på Camiral Golf & Wellness Resort kan betragtes som lillebror til den episke Stadium Course, men man skal ikke undervurdere den golftest, den tilbyder spillere, der tager fat på denne bane. Med en længde på over 5.800 meter er Tour Course langt mindre udfordrende end sine berømte søskende, men den er lige så fornøjelig. Fairways er mere tilgivende, men tee-slagene skal stadig spilles med omtanke, da denne charmerende bane ligesom Stadium Course er omgivet af majestætiske skove med strategisk placerede bunkers og vandhuller, der lurer på de mest snedige steder, hvilket gør, at approach-slagene også kræver omhyggelig overvejelse.

     

    Anmod om et personligt tilbud fra Hotel Camiral

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af Hotel Camiral

      Book din golfrejse til Hotel Camiral

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov