Overview

La Finca Resort

La Finca Resort ligger i det bølgende landskab på Costa Blanca og er hjemsted for en af de fineste baner i Spanien. Mesterskabsbanen er designet af den berømte Pepe Gancedo og er et mesterligt design, der former det kuperede terræn til et sjovt, men udfordrende layout med de majestætiske Escotera-bjerge som kulisse. Resortet har et fabelagtigt 5-stjernet hotel med panoramaudsigt over banen og velplejede haver. Her finder du også en spektakulær restaurant og et fantastisk udvalg af fritidsfaciliteter, herunder den overdådige La Finca Spa.

Kontakt La Finca Resort

Kontakt La Finca Resort direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til La Finca Resort

    Golfpakke - 2 nætter

    La Finca Resort

    Golfpakke - 2 nætter

    2 x overnatninger
    2 x morgenmad
    2 x greenfee på La Finca Golf Course

    1/6 – 18/7 og 19/8 – 10/11:
    330 EUR
    19/7 – 18/8:
    360 EUR
    11/11 – 30/12:
    302 EUR

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 302 EUR

    Golfpakke - 4 nætter

    La Finca Resort

    Golfpakke - 4 nætter

    4 x overnatninger
    4 x morgenmad
    3 x greenfee på La Finca Golf Course

    1/6 – 18/7 og 19/8 – 10/11:
    594 EUR
    19/7 – 18/8:
    654 EUR
    11/11 – 30/12:
    539 EUR

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 539 EUR

    Detaljeret information om La Finca Resort

    Indkvartering

    La Finca Resort har i alt 120 værelser, smukt indrettet med alle de bekvemmeligheder, du kunne ønske dig og mere til. Nogle af værelserne har en terrasse, hvor gæsterne kan nyde den fantastiske udsigt over golfbanen fra deres egne liggestole. De rummelige værelser på Hotel La Finca Golf & Spa Resort har moderne design og er lyse og smukt indrettede. Alle værelser har kingsize-senge eller to dobbeltsenge, som sikrer en afslappende nattesøvn. De er også udstyret med LCD-tv med satellit/kabel, internetadgang, direkte telefon og sikkerhedsboks.

    Restaurant

    Hotel La Finca Resorts restaurant er en af de bedste i denne del af Costa Blanca og serverer et bredt udvalg af middelhavsretter til frokost og aften - og du kan også nyde lette forfriskninger i caféen.

    Faciliteter

    Resortet har et fantastisk 5-stjernet hotel med panoramaudsigt over banen og velholdte haver. Her finder du også en spektakulær restaurant og et fantastisk udvalg af fritidsfaciliteter, herunder den overdådige La Finca Spa.

    Golfbaner

    Golf La Finca har 18 huller designet af den prestigefyldte spanske designer Pepe Gancedo og byder på generøse fairways og spektakulære greens. At spille fra de bagerste teesteder er en udfordring for selv den dygtigste golfspiller, men spillere på alle niveauer kan finde deres komfortzone fra en af teestederne. Selv om den ikke er blandt de ældste baner i Spanien, har den i sin relativt korte levetid opbygget et solidt omdømme takket være spændende designelementer, herunder en ø-green. Den 6.900 meter lange bane har masser af vandhazarder, så det er en god idé at medbringe et par ekstra bolde, og selv om den ikke er overdrevent lang, kan terrænets karakter gøre det lidt trættende at gå banen, medmindre man er klar til udfordringen, og derfor anbefales det at tage en buggy med. La Finca er rangeret som en af de bedste baner på Costa Blanca.

    Golffaciliteter:
    Under dit ophold på La Finca kan du benytte dig af golfakademiet til at forbedre dine færdigheder eller varme op før din runde på driving range, chipping area, øvelsesbunkers og putting green. Efter golfen er Club House Terraza det perfekte sted at slappe af. Her findes en menu med et bredt udvalg af snacks, salater, pizzaer, sandwiches og burgere samt et stort udvalg af forfriskende drikkevarer.

     

    Anmod om et personligt tilbud fra La Finca Resort

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af La Finca Resort

      Book din golfrejse til La Finca Resort

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov