Golf Hotel Castelconturbia

Localita' Bindellina, Italien
  • Fra €394/3 nætter

Overview

Golf Hotel Castelconturbia

Golf Hotel Castelconturbia er et fængslende tilflugtssted midt i det maleriske norditalienske landskab og tilbyder en sømløs blanding af luksus, afslapning og en fantastisk udsigt. Dette hotel ligger med Monte Rosa og de majestætiske Alper som baggrund og er en idyllisk ramme for gæster, der søger ro og naturlig skønhed.

Gæsterne kan nyde hotellets fredfyldte atmosfære og panoramaudsigten fra deres værelser, der viser det betagende landskab med de omkringliggende bjerge og frodige grønne områder. Uanset om du er golfentusiast eller bare ønsker at slappe af i fredelige omgivelser, lover Golf Hotel Castelconturbia et mindeværdigt ophold med sin upåklagelige service og sans for detaljer.

Kontakt Golf Hotel Castelconturbia

Kontakt Golf Hotel Castelconturbia direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til Golf Hotel Castelconturbia

    Golfpakke - 3 nætter

    Golf Hotel Castelconturbia

    Golfpakke - 3 nætter

    3 x overnatninger
    3 x morgenmad
    3 x 2-retters middag
    2 x greenfee på Castelconturbia Golf Course (hverdage)

    1/11 – 17/11:
    394 EUR
    16/7 – 31/8:
    415 EUR

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 394 EUR

    Golfpakke - 4 nætter

    Golf Hotel Castelconturbia

    Golfpakke - 4 nætter

    4 x overnatninger
    4 x morgenmad
    4 x 2-retters middag
    3 x greenfee på Castelconturbia Golf Course (hverdage)

    1/11 – 17/11:
    556 EUR
    16/7 – 31/8:
    585 EUR

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 556 EUR

    Detaljeret information om Golf Hotel Castelconturbia

    Indkvartering

    Hotellet har 19 smukt indrettede værelser, som alle er designet til at udstråle elegance og komfort. Alle værelser er udstyret med moderne bekvemmeligheder, herunder eget badeværelse, aircondition, satellit-tv, pengeskab til værdigenstande og gratis højhastigheds-wi-fi.

    Restaurant

    Restauranten har en overdækket terrasse med storslået udsigt over tre golfbaner. Her kan du nyde specialiteter fra både regionale og internationale køkkener sammen med vine af høj kvalitet fra den omfattende vinkælder. Restaurantens beliggenhed sikrer en usædvanlig behagelig spiseoplevelse, uanset om du vælger den maleriske udsigt fra terrassen eller den raffinerede atmosfære ved pejsestuen, alt sammen midt i de rolige lyde fra naturen. Der bruges kun førsteklasses ingredienser fra lokale producenter. I poolområdet finder du en snackbar, hvor du kan bestille en Club Sandwich eller en let ret, som du kan nyde sammen med en forfriskende drink.

    Faciliteter

    Efter en intens golfdag kan du slappe af i den store udendørs swimmingpool, der ligger i haven. Genoplad din krop og dit sind med den perfekte afslapning i et behageligt miljø. Besøg også en af de mange vingårde i området og fordyb dig i den fascinerende historie, mens du smager på de gyldne dråber.

    Golfbaner

    Golf Club Castelconturbia, der er designet af Robert Trent Jones, debuterede i 1984 og er anerkendt som en af Italiens bedste baner. Tre sløjfer med hver 9 huller - Gold, Blue og Red - kan kombineres for at skabe varierede spilleoplevelser. Klubben tilbyder fremragende træningsfaciliteter, herunder en driving range med 30 pladser og en 18-hullers putting green. Den mest prestigefyldte kombination på Castelconturbia, Blue and Gold-banerne, strækker sig over 6200 meter fra back tees. Den kuperede bane er en stor udfordring med mange vandhazarder, der ligger på lur. Lad dig ikke narre af de store greens; de er svære at læse og kan være ubarmhjertige.

     

    Anmod om et personligt tilbud fra Golf Hotel Castelconturbia

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af Golf Hotel Castelconturbia

      Book din golfrejse til Golf Hotel Castelconturbia

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov