Landhotel Voshövel

Schermbeck, Tyskland
  • Fra €505/2 nætter

Overview

Landhotel Voshövel

Landhotel Voshövel er et fantastisk 4-stjernet golfhotel, som ligger i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen, tæt på grænsen til Holland. Hotellet ligger lige ved siden af Golfclub Weselerwald, som tilbyder både en 18-hullers mesterskabsbane og en 9-hullers Pay & Play-bane. Det moderne hotel har luksuriøse værelser, en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre gourmetmiddage, og et fantastisk spaområde, hvor du kan slappe af efter en dag på golfbanen.

Med en historie, der går helt tilbage til 1872, har hotellet gennemgået mange forandringer i årenes løb, men én ting er forblevet konstant: den enestående gæstfrihed og varme, som man møder både på hotellet og i golfklubben.

Hvis du er på udkig efter en golfferie i det centrale Tyskland, hvor du ikke bare bor på et moderne luksushotel, men også spiller golf på en fantastisk bane af international standard, er Landhotel Voshövel det perfekte valg.

Kontakt Landhotel Voshövel

Kontakt Landhotel Voshövel direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til Landhotel Voshövel

    Golf & Spa - 2 nætter og 2 greenfee

    Landhotel Voshövel

    Golf & Spa - 2 nætter og 2 greenfee

    2 x overnatninger
    2 x morgenbuffet
    2 x madpakke
    2 x middag
    2 x greenfee GC Weselerwald og GC Weseler
    Gratis adgang til spaen

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 505 EUR

    Detaljeret information om Landhotel Voshövel

    Indkvartering

    Landhotel Voshövel har 75 værelser og suiter, som alle er elegant og moderne indrettet. Fra det kompakte enkeltværelse til den luksuriøse penthouse-suite - alle værelser har den højeste komfort, så du kan slappe helt af fra det øjeblik, du ankommer til hotellet. Værelserne har forskellige temaer og tager dig med på en tidsrejse til Audrey Hepburns gyldne æra eller har smukke designermøbler og rustikke trævægge.

    Restaurant

    Køkkenet på Landhotel Voshövel er præget af friske, regionale råvarer og stor kreativitet. Hver dag vil du blive begejstret over køkkenteamets dristighed og innovation, som er tydelig i hvert eneste måltid, der serveres. Om morgenen kan du nyde en generøs morgenmadsbuffet, før du tager ud på golfbanen. Buffeten byder på et bredt udvalg af retter, herunder æg tilberedt af kokken efter din smag, friskbagt brød, friskpresset juice og lækkert pålæg.

    Om aftenen kan du se frem til en fantastisk middag med flere valgmuligheder eller en overdådig buffet med skiftende temaer, der vil begejstre din gourmetgane.

    Faciliteter

    Hvis du ønsker at kombinere en golfferie med et spa-ophold, kan Landhotel Voshövel varmt anbefales. Her finder du et imponerende spaområde på 4000 m2 med både indendørs og udendørs swimmingpools, et saunaområde med fire saunaer og to dampbade, hammam og et saltrum til holistisk afslapning. Hvis du vil kombinere wellness med motion, kan du gøre det i fitnesscentret, der er udstyret med forskellige træningsmaskiner og vægte.

    Hvis du vil forkæle dig selv yderligere, kan du forkæle dig selv med en luksuriøs massage eller skønhedsbehandling, hvor professionelle terapeuter forkæler dig med produkter af høj kvalitet. Afslut din spaoplevelse med at slappe af i afslapningsområdet eller nyde en film i biografen.

    Golfbaner

    Landhotel Voshövel ligger lige ved siden af Golfclub Weselerwalds 18-hullers golfbane i et landskab, der er typisk for regionen med mange små vandløb og et rigt dyreliv. Du begynder i et fladt terræn, og de sidste 7 huller byder på flere højdeforskelle, hvilket giver banen en dejlig variation. Et karakteristisk træk ved Golfclub Weselerwald er et mere end 1000 år gammelt egetræ, der står midt på golfbanen.

    Ud over den 18-hullers mesterskabsbane tilbyder Golfclub Weselerwald også en 9-hullers Pay & Play-bane, der er tilgængelig for alle. Denne bane er perfekt for begyndere, der ønsker en introduktion til spillet, eller for erfarne golfspillere, der ønsker en hurtig runde eller træningssession. Klubben har også et omfattende træningsområde med driving range og grønne områder, hvor man kan finpudse sit korte spil.

    Anmod om et personligt tilbud fra Landhotel Voshövel

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af Landhotel Voshövel

      Book din golfrejse til Landhotel Voshövel

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov