Schlosshotel Münchhausen

Aerzen, Tyskland
  • Fra €445/2 nætter

Overview

Schlosshotel Münchhausen

Schlosshotel Münchhausen er et smukt renæssanceslot fra det 16. århundrede, bygget af Hilmar von Münchhausen. Golfresortet med to 18-hullers golfbaner ligger 60 km syd for Hannover, tæt på Hameln, der er berømt for fortællingen om rottefængeren. Siden 2004 har slottet fungeret som et 5-stjernet superior-hotel, der tiltrækker gæster fra hele verden, som ønsker en unik golfoplevelse. Ud over golf byder hotellet på gastronomi i verdensklasse med tre restauranter, hvoraf den ene har fået en Michelin-stjerne.

Det ligger i en stor og malerisk slotspark med et varieret planteliv og indbyder til afslappede gåture. Gæsterne kan også udforske de skovklædte landskaber, der omgiver golfresortet, og som er ideelle til både vandre- og cykelture.

Hvis din golfrejse går til det centrale Tyskland, er det fantastiske Schlosshotel Münchhausen det perfekte valg til en luksuriøs golfferie med mulighed for at spille på to fantastiske golfbaner. Direkte fly til Hannover fra København gør det nemt at komme til dette smukke hotel.

Kontakt Schlosshotel Münchhausen

Kontakt Schlosshotel Münchhausen direkte i dag, og få et gratis tilbud på din næste golfrejse.
Marin Marinov
  • Marin Marinov

    Dine oplysninger:

    Ankomstdato: Dato for hjemkomst:

    Antallet af mennesker?

    Oplev golfpakker med prisgaranti til Schlosshotel Münchhausen

    Münchhausen PAR

    Schlosshotel Münchhausen

    Münchhausen PAR

    2 x overnatninger
    2 x morgenbuffet
    1 x 3-retters middag
    2 x greenfee
    Gratis adgang til spaområdet

    Tillæg for slotsværelse: 50 EUR pr. person

    Pris pr. person i delt dobbeltværelse

    Fra 445 EUR

    Detaljeret information om Schlosshotel Münchhausen

    Indkvartering

    Schlosshotel Münchhausen tilbyder 68 luksuriøse suiter og værelser. Værelserne på slottet emmer af romantik og luksus, mens værelserne i den historiske Tithe Barn, som ligger ved siden af slottet, er rummelige og moderne indrettet.

    Restaurant

    Schlosshotel Münchhausen tilbyder flere dejlige spisemuligheder. I gourmetrestauranten, der er prydet med en Michelin-stjerne, laver Achim Schwekendiek indviklede retter. Den anerkendte kok har specialiseret sig i det franske køkken med indflydelse fra hele Middelhavsområdet. Restaurantens atmosfære bidrager til oplevelsen og transporterer gæsterne til en anden tid med sin smukt indrettede indretning, der harmonerer perfekt med slottets renæssancestil.

    I restauranten Schlosskeller kan du nyde de fineste internationale retter med regionale indslag. Tro mod sit navn ligger denne restaurant i slottets kælder med fantastiske hvælvede lofter og en varm atmosfære. Hvis vejret tillader det, kan du også nyde dine måltider på Schlosskellers dejlige terrasse med en fantastisk udsigt over søen, der omgiver slottet, og slotsparken.

    Efter en dag på golfbanen anbefaler vi at nyde eftermiddagskaffen i Knight's Hall. Her kan du virkelig fordybe dig i stemningen fra en svunden tid, mens de udsøgte renæssancedetaljer skinner igennem - fra møblerne til de smukke loftsmalerier og den imponerende pejs, der stammer fra det 17. århundrede.

    Faciliteter

    Et besøg i spaområdet på Schlosshotel Münchhausen byder på det bedste fra begge verdener. Oplev moderne spafaciliteter kombineret med det historiske slots fantastiske skønhed. Det 800 m2 store spaområde har en stor indendørs swimmingpool med glastag, der giver et smukt naturligt lys, samt et rummeligt saunaområde med forskellige typer saunaer og dampbade. Derudover er der indendørs og udendørs afslapningsområder samt mulighed for at bestille eksklusive behandlinger.

    Golfbaner

    Schlosshotel Münchhausen er en drømmedestination for golfentusiaster med to golfbaner og en driving range. Forestil dig at vågne op, nyde en dejlig morgenmad i smukke omgivelser og gå direkte ud på golfbanen, der støder op til hotellet. De to 18-hullers golfbaner, Baron von Münchhausen og Lucia von Reden, ligger i slotsparken og byder på en fantastisk udsigt over slottet, bjergene og skoven. Disse baner er designet til at appellere til både begyndere og erfarne golfspillere.

    Den store driving range giver gode muligheder for at finjustere dit spil. Der er i alt 20 overdækkede teesteder med projektørlys til rådighed. Derudover har træningsområdet flere greens, hvor du kan finpudse dit korte spil, før du går ud på dagens golfrunde.

    Anmod om et personligt tilbud fra Schlosshotel Münchhausen

    Contact Information

    Marin Marinov
    • Marin Marinov

    Enquire About This Property

      Dine oplysninger




      Hvornår ønsker du at rejse?


      Flere detaljer




      Se placeringen af Schlosshotel Münchhausen

      Book din golfrejse til Schlosshotel Münchhausen

      Compare listings

      Compare
      Marin Marinov
      • Marin Marinov